vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Jul Juleoppdekning

Juleoppdekning

Julebordet – kanskje en av de viktigste og største oppdekningene i løpet av året. Hele familien samles for en herlig dag med spill, latter, Donalds Jul og julemat. Dekk på til fest med glitrende tallerkener og kopper, juleservietter og konfettidekorasjoner. Partyking har alt du kan tenkes å trenge til den store julemiddagen.

Få til en vakker juleoppdekning uten problemer og stress!


I mange tilfeller er det ikke bare én julemiddag som venter, det er flere: Julemiddag med den nærmeste familien og barna, julemiddagen med besteforeldrene og ikke minst julebord med venner og kolleger. Julen tilbyr mange anledninger til å omgås med nære og kjære, men mange ganger setter oppvask og rydding grenser for tiden din. Med papptallerkenforpakningene og plastglassene våre slipper du å tenke på oppvasken.

Mer tid for jul


Nå kan du endelig få mer tid med vennene og familien din. Partyking har samlet de beste tilbehørene og dekorasjonene for juleoppdekningen til julen 2024. Vi har et utvalg med alt fra plastkopper med julemotiv til lyslykter, plastduker, fine engangsbestikk, gløggtilbehør og skåler. Endelig kommer du til å få mer tid med familien siden du slipper å bruke mesteparten av tiden din med oppvask og knust porselen!

Klassisk eller moderne oppdekning – vi har det meste!


Vi har ikke bare klassisk juleoppdekningsstilbehør i rødt eller naturfarger – neida, vi har også en hel haug moderne dekorasjoner som er perfekte til selve oppdekningen, for eksempel glitterballer i forskjellige farger, julekonfetti, stoltrekk i form av nisseluer og mye mer! Hos oss finner du massevis av festlig julepynt med alt fra granbar, kristtorn og misteltein til å sette på bordet, til skinnende glitter og LED-slynger som setter fart på ethvert julebord! Velkommen til Partyking for å kjøpe alt tilbehøret du måtte trenge til julebordoppdekningen online! Vi har et enestående utvalg med uslåelige priser!
Les mer