funcakes-atbara-pennor-guld-silver-86749-1
funcakes-atbara-pennor-guld-silver-86749-2

FunCakes Spiselige Penner Gull og Sølv

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

79,90 kr

Spiselige penner i gull og sølv som du kan lage vakre kreasjoner med på bakverkene dine! Ta sjansen på å lage din egen drømmekake til bryllupet, overrask hjertevennen din med kjeks med små hjerter på eller hvorfor ikke skrive bursdagsnavnet på en cookie? Mulighetene er uendelige og vi kan vedde halve skjorta på at det blir en suksess!

FunCakes Spiselige Penner Gull og Sølv er et sett bestående av to penner med spiselig blekk, en i gull og en i sølv, som du kan skrive eller tegne med på bakverkene dine. En utmerket måte å sette et personlig preg på bakverkene dine.

  • Inneholder: 2 x 1,3 g
  • 1 gullpenn, 1 sølvpenn
  • Fleksibel spiss for både tykke og tynne linjer
  • Tørker raskt
  • Oppbevaring: 15–20 °C i mørkt miljø
  • Antall: 2-pakning

Ingredienser: vann, farger: E102, E122, konserveringsmiddel (natriumbensoat), sitronsyre, smakstilsetning, farger: E129, E133, E104, E110. Inneholder fargestoffer som kan ha negativ effekt på barns oppmerksomhet og konsentrasjon. Halal-sertifisert.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 86749-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger