-funcakes-smaksattning-peppermint-75582-1

FunCakes Smakstilsetning Peppermint

 69,-  35,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Lag egne polkagriser eller herlig fyll til alle julens bakverk! Med smakstilsetning av peppermynte er det lett å skape fantastisk gode bakverk. Det går også utmerket å blande smakstilsetningen rett i deigen for en herlig sukkerkake eller svenske biskvier med smak av mint!

FunCakes Smakstilsetning Peppermint er smakspasta med smak av peppermynte og kommer i boks på 100 g. Anbefalt mengde er ca. 30 g smakstilsetning per 500 g. Hvis du steker i temperaturer over 200 °C, kan du legge til litt ekstra smak siden smaken blir noe svakere i høye temperaturer.

Ingredienser: sukker, glukosesirup, vann, smakspasta, emulgeringsmiddel: E440a, E407, surhetsregulerende middel: E330. Kan inneholde spor av egg, melk og nøtter. Det kan forekomme endringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.