funcakes-pepparkaksmix-78613-1
  • -50%

FunCakes Pepperkakemiks

39,91 kr 

79,90 kr

500 g

I lager (5 stk.)
En jul uten pepperkaker er ikke en ekte jul. Men vi kan være enige om at det kan være litt tungvint å røre sammen sin egen pepperkakedeig og rote unødvendig på kjøkkenet. Derfor har denne pepperkakeblandingen ankommet – for å redde julen og våre elskede pepperkaker! 

FunCakes Pepperkakemiks er en ferdiglaget blanding som lar deg bake saftige pepperkaker og leveres i en pose på 500 g! Bare tilsett vann, egg og smør og så er du klar for julebakst med hele familien! 

Gjør slik: Sett ovnen på 180 °C (varmluftsovn 160 °C). Ingrediensene må være romtemperert. Elt 500 g pepperkakeblanding med 1 egg (50 g), 60 g romtemperert smør og 60 ml vann til en jevn røre og la stå i kjøleskapet i minst 1 time. Kjevle ut deigen på en melet overflate (til 3 mm tykk) og stikk ut kakene i ønsket form. Stek kakene midt i ovnen i ca. 12 minutter eller til de er gylne. La kakene avkjøle og pynt etter ønske!

Ingredienser: hvetemel, sukker, hvetestivelse, urter og krydder (ingefær og kanel) brunt sukker, gjær: E500, E450. For allergener, se ingredienser i fet skrift. Kan inneholde spor av: egg, soya og lupin. Halalsertifisert. Endringer i innholdet i produktene kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp med mindre annet er angitt.
Art.nr 78613-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger