-funcakes-choco-drip-hot-pinkrosa-75066-1

FunCakes Choco Drip Hot Pink/Rosa

129,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Linda
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jättebra, enkel att använda!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Rosa dråper av lekker sjokolade som renner ned fra toppen av kaken, over kantene og stivner, Mmmmh. Det er bare å varme flasken, riste på den og dermed har du en ferdig Choco Drip til å dekorere bakverket ditt med. Den passer utmerket til å dekorere muffins, kaker og terter. Ingen problemer og ikke noe ekstra stress! 

FunCakes Choco Drip Hot Pink/Rosa er i fargen varm rosa med sjokoladesmak til dekorasjon av bakverk. Selges i flaske på 180 g. 

Slik gjør du: Fjern lokket og hele aluminiumsforseglingen. Sett i mikrobølgeovn (maks 800W) i 15– 20 sek, sett på lokket og rist ordentlig. Repeter til sjokoladen er helt smeltet. Rengjør lokket etter bruk med varmt vann. Kan varmes opp flere ganger etter bruk.

Ingredienser: Ingredienser: sukker, vegetabilsk fett (palme, palmekjerne), kakaosmør, fortykningsmiddel: E1422, farge: E170, E120, emulgeringsmiddel: E322 (SOYA), smaksstoff, konserveringsmiddel: E306. Kan inneholde spor av MELK og SULFIDER. Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennglist kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, dersom ingenting annet er oppgitt..