vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
frystorkat-godis-bla-kastanjer-97335-4

Frysetørket Godteri Blå Kastanjer

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

139,90 kr

200 g

Midlertidig utsolgt
La oss presentere det siste – frysetørket godteri! De sure blå godteri-kastanjene våre har fått en helt ny, sprø 'Crunchy' konsistens som kommer til å overraske og fortrylle smaksløkene dine. Den økte smaksintensiteten gir deg en fruktig god smakseksplosjon som du sent vil glemme.

Start smaksopplevelsen og la den deretter smelte i munnen med en fortryllende miks av syrlighet og sprø nyanser. Det er som en reise til barndommens godteriskål, men med en moderne vri. Oppdag den nye dimensjonen av frysetørket godteri og la dette sure blå godteriet bli et selvfølgelig innslag på din neste fest eller arrangement!

Nettovekt: 200 g.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, palmefett; fuktighetsbevarende middel: sorbitolsirup; syre: sitronsyre; gelatin; frukt-og plantekonsentrat; spirulina, eple, sitron, surhetsregulerende middel: natriumbikarbonat; klumpforebyggende middel: talk, overflatebehandlingsmiddel: bivoks hvit og gul;
aroma; invertsukkersirup.
Kan inneholde spor av PEANØTT, HASSELNØTT, MANDEL og andre NØTTER.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet oppgis.
Art.nr 97335-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger