vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
fruit-bombs-kiwi-74780-1

Fruit Bombs Kiwi

34,90 kr

Grønt er skjønt, men også godt! Elsker du kiwi, kommer du definitivt til å like denne som har en tydelig smak av den gode frukten. Prøv å mikse den med is så får du plutselig en herlig slush å nyte. Drikken passer til alle mulige anledninger, fra barneselskapet til voksenfesten. Med sine fine farger og festlige følelse kommer den garantert til å bli en stemningforsterker på festen. Fruit Bombs er et supergodt alternativ for deg som vil drikke alkoholfritt på festen, men som likevel vil gli inn med stil og huske alt dagen derpå. 

Fruit Bombs Kiwi er en brus med kullsyre og en tydelig smak av kiwi. Fruit Bombs er unike på sin måte da de inneholder opptil 30 % mindre sukker enn vanlig brus. Korken kan åpnes uten flaskeåpner, alt du trenger er en finger. Smart, ikke sant? 

Ingredienser: vann, sukker, syre (sitronsyre & eplesyre), kiwiaroma, natriumsitrat, fargestoff: briljantblått (E133), tistelkonsentrat, konserveringsmiddel (natriumbenzoat& kaliumsorbat).

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.
Art.nr 74780-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger