fruit-bombs-blue-hawaii-74771-1

Fruit Bombs Blue Hawaii

34,90 kr

Ubeskrivelig god og lekker brus med smak av ananas og kokosnøtt som gir drikken en smak av tuttifrutti. Drikken passer til alle anledninger, like godt til barneselskapet som til voksenfesten. Med sine vakre farger og festlige aura er det garantert en stemningsforsterker på festen. Fruit Bombs er et supert alternativ for deg som vil drikke alkoholfritt på festen, men likevel vil gli inn med stil og huske alt dagen derpå. 

Fruit Bombs Blue Hawaii er en kullsyreholdig brus med en eksotisk smaksopplevelse av ananas og kokosnøtt. Blandingen gir denne drikken en god smak av tuttifrutti. Fruit Bombs er unik på sin måte da de inneholder opptil 30 % mindre sukker enn en vanlig brus. Flaskens kork kan åpnes uten opptrekker – alt du trenger er en finger. Smart, ikke sant! 

Selges enkeltvis og inneholder 33 cl. 

Ingredienser: vann, sukker, syre (sitronsyre & eplesyre), fruktaroma, natriumsitrat, fargestoff: briljantblå (E133), konsentrat av safrantistel, konserveringsmiddel (natriumbenzoat & kaliumsorbat).

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.
Art.nr 74771-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger