freddy-krueger-34-mask-1

Freddy Krueger 3/4 Maske

449,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Ashley
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 12 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Når de mørke høstnettene setter inn, ja det er da Freddy-boy våkner til liv og gjør Elm Street til en no-go-sone igjen. Når det er halloween blir folk (mot sin vilje) vant med å se skumle skikkelser og saker, men Freddy har alltid stukket ekstra vondt i menneskenes sinn, siden vi vet at Freddy eksisterer – og han smyger seg rundt i våre områder ved halloweentider!

Freddy Krueger 3/4 Maske er en stilig og nifs maske som passer perfekt til halloweenablegøyene. Masken er heldekkende, i god kvalitet og sitter godt over ansiktet. Du får lett på deg en hatt eller et annet hodeplagg om du ønsker, men et matchende kostyme og hånd er vel det viktigste for å gjøre looken komplett? Med denne masken gjør du Elm Street … til din street! 

Materiale: Vinyl
Størrelse: One Size (voksenstørrelse)