Se større bilde

Freddy Krueger 3/4 Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Når de mørke høstnettene setter inn, ja det er da Freddy-boy våkner til liv og gjør Elm Street til en no-go-sone igjen. Når det er halloween blir folk (mot sin vilje) vant med å se skumle skikkelser og saker, men Freddy har alltid stukket ekstra vondt i menneskenes sinn, siden vi vet at Freddy eksisterer – og han smyger seg rundt i våre områder ved halloweentider!

Freddy Krueger 3/4 Maske er en stilig og nifs maske som passer perfekt til halloweenablegøyene. Masken er heldekkende, i god kvalitet og sitter godt over ansiktet. Du får lett på deg en hatt eller et annet hodeplagg om du ønsker, men et matchende kostyme og hånd er vel det viktigste for å gjøre looken komplett? Med denne masken gjør du Elm Street … til din street! 

Materiale: Vinyl
Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48914 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle