flasklampa-bottle-light-1
flasklampa-bottle-light-2
flasklampa-bottle-light-27859-4

Flaskelampe Bottle Light

189,-

Velg variant:

 • Lars-Olov
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Snygg effekt
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Hanna
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ihana tuote! Ekologisempi vaihtoehto pattereilla toimiville pullovaloille. Tuote olisi täydellinen jos akku kestäisi pidempään, mutta ymmärrettävästi se ei ole mahdollista tuotteen pienen koon vuoksi.
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Sensommermørket begynner å legge seg, og vennene samles på verandaen, leende og med tepper over skuldrene. På hagebordet står vinflaskene igjen, og du tenker at det er synd å la de flotte flaskene gå til spille. Men det trenger de ikke å gjøre heller! Takket være disse innovative og stilrene flaskelampene kan du forvandle tomme flasker til superkoselige lamper i alle mulige størrelser og former! Lades opp via USB og settes som en kork i flaskeåpningen.

Flaskelampe Bottle Light er en USB-lampe i hvit og korkfarget plast som kan settes i en flaske og dermed forvandle flasken til en lampe. Lampen lades via USB.

Mål: Ø ca. 2,5 cm (på den bredeste delen).