fitness-poker-kortspel-1
fitness-poker-kortspel-2
fitness-poker-kortspel-3
fitness-poker-kortspel-4

Fitness Poker Kortspill

129,90 kr

Fitness Poker er kortspillet for deg som elsker trening eller leter etter en perfekt gave til en bekjent som nesten bor på treningssenteret, i yogastudioet eller i crossfithallen! Fitness Poker kortspill kan brukes på mange forskjellige måter. Gi deg selv og vennene dine en utfordring i Fitness Poker eller bruk kortene som inspirasjon til neste treningsøkt. I appen kan du også finne flere måter å bruke kortene på.

Bodyweight
Fullpakket kortstokk med 46 forskjellige øvelser som du kan utføre, med begrenset tilgang til treningsutstyr. Perfekt når du er på reisefot, trener hjemme, eller bare vil trene med din egen kroppsvekt som motstand.

Functional Fitness
Kortstokk med 26 forskjellige øvelser tilpasset etter Crossfit. Du finner øvelser som Cleans, thruster, kettlebell swings og andre populære øvelser. Spill som Fitness Poker eller lag din egen WOD.

Treningsstudio
Som nybegynner eller veteran i treningsstudioet er det bra å få tilgang til klassiske øvelser eller finne nye spennende måter å trene på. Kortstokken er fullspekket med 55 øvelser for alle muskelgrupper. 

Yoga
50 forskjellige yogastillinger til inspirasjon og hjelp før neste yogatime hjemme. Bruk appen vår for å sette sammen ferdige repertoar eller velg kort og lag ditt eget. Praktisk med navn på øvelser i både Sanskrit og Asana.

Kombinér kort fra flere kortstokker, kun fantasien setter grenser.
Art.nr 69677

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger