fini-basket-sports-balls-bubble-gum-1

Fini Basket Sports Balls Bubble Gum

449,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold
 • Randi
  for 10 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fint produkt - hurtig levering
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Disse basketballene er for deg som ikke helt har lengden og størrelsen for å bli en ekte basketproff. Da er det vel flaks at det nå finnes minibasketballer som du og vennene dine kan trene med. Når dere har gått lei av å spille, kan dere rett og slett bare begynne å tygge på dem. De er nemlig supergode! Kanskje de mest smaksrike basketballene som eksisterer på denne planeten?

Fini Basket Sports Balls Bubble Gum er en gjeng med supergode tyggegummier med smak av flytende karamell og sitron. De er formet som små basketballer og er skikkelig festlige på blant annet partyer!

Selges som 200-pakning. 5 g per stykk. 

Ingredienser: sukker, glukosesirup, gummibase (soyabønnelecitin), smaksstoff, syrer: E270, E296. Fuktighetsbevarende middel: E422. Surhetsbevarende middel: E325. Overflatebehandlingsmiddel: E901, E903. Vegetabilsk olje (palme, kokosnøtt), fargestoff: E120, E133, E160c, E171. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.