Se større bilde

Tilbehør

Filthy Animal Rød LED Julegenser

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
699,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Keep the change, ya filthy animal" eller som i dette tilfellet: "Merry Christmas ya filthy animal, and a happy New Year". Du husker vel hvor dette kommer fra? Vi kan vel si det på denne måten: Den var en klar julefavoritt som barn, og den handlet om en forlatt gutt på julaften. Med andre ord, en ordentlig stilig genser som utvilsomt vil vekke oppmerksomhet. Og forresten … genseren er også dekorert med LED-lys!

Filthy Animal Rød LED Julegenser er en ordentlig morsom og stilig julegenser for både damer og herrer i seks forskjellige størrelser. Genseren er laget av tykt garn i bomullsblanding. Den er grovstrikket, noe som betyr at den er varm og komfortabel å ha på seg. Genseren er dekorert med 12 LED-lys rundt teksten på brystet. Teksten er "Merry Christmas ya filthy animal" og "And a happy New Year" på ryggen. Lysene drives av 2 x CR2032-batterier som ikke er inkludert, men som kan kjøpes separat.

Julegenseren kommer i herrestørrelser, men dersom du ønsker en størrelse som tilsvarer damestørrelse, velg én størrelse mindre enn din vanlige størrelse. Eksempel: Herrestørrelse Small tilsvarer damestørrelse Medium. Herrestørrelse Large tilsvarer damestørrelse X-Large.

  • Materialer: 60 % bomull, 40 % akryl
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Passform: normal fit
  • Inkl. 12 blinkende LED-lys
  • Drives av 2 x CR2032-batterier (ikke inkludert)
  • Inkl. bruksanvisning
  • Vaskeanvisning: Fjern batteribeholderen og vask i maskin på skånsomt program (maks 30 °C)
  • Batteribeholderen må holdes unna vann og fuktighet
  • Den mannlige modellen er 184 cm høy og har på seg størrelsen Medium

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen59701 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle