Se større bilde

Festis Appelsin Økologisk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2522
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
29,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Festis. Den uunnværlige og klassiske drikken til pikniken med barna eller når hele familien er på reisefot og du vil ha med deg en passende drikke i tilfelle noen blir tørste. På forpakningen er det selvsagt sugerør. Dette gjør Festis til en praktisk tørsteslukker hvor og når som helst. Dessuten er denne utgaven økologisk og kommer med en frisk appelsinsmak.

Festis Appelsin Økologisk kommer med appelsinsmak. Den inneholder mindre sukker og er fri fra fargestoffer og konserveringsmiddel. På hver festis er det et lite sugerør.

En Festis inneholder 20 cl.

Selges i 3-pakning.

Ingredienser: vann, appelsinjuice fra konsentrat (7,6%)*, sukker*, surhetsregulerende middel (sitronsyre), antioksidasjonsmiddel (askorbinsyre), naturlig aroma. *Økologisk ingrediens.

Næringsinnhold per 100 ml: Energi 106 kJ, Energi 25 kcal, Fett 0,5 g, Hvorav mettet fett 0,1 g, karbohydrat 6 g, Hvorav sukkerarter 6 g, Protein 0,5 g, tilsvarende salt 0,01 g.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Marlene for 9 måneder siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen43338 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle