Se større bilde

Festellipser Fox

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Er det på tide å invitere til en skikkelig hyggelig fest? For å lykkes trenger du: Utrolig mange ballonger, fargerikt utstyr (brune/røde ting ettersom det er en reve-fest), litt reve-inspirerte girlandere, glade barn (så klart) og en gigantisk festellipse! Men en festellipse ... Hva er det? Et nytt ord for deg, skjønner vi, men det er altså en kjempestor form for portal/inngang som gir et mektig preg på festen!

Festellipser Fox er en superheftig form for portal/inngang som kommer til å gjøre barnebursdagen AWESOME! Festellipsen kommer med motiv av fire stykk rever som titter fram, masse høstløv i ulike farger og eikenøtter. På både venstre- og høyrepilar er det en søt liten rev med teksten: "Grattis! Det är din födelsedag". Samme motiv og tekst er på "taket" av ellipsen. 

Festellipsen kommer umontert, noe som betyr at du trenger å sette den sammen selv. Det er ikke noe å bekymre seg for – bruksanvisningene som følger med hjelper deg med å finne ut hva som skal være hvor!

  • Materiale: Kartong/papp
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farge: Beige, oransje, lilla, brun og gul.
  • 2-sidig (samme motiv på fram- og bakside)
  • Et amazing tilbehør til festen

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51461 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle