Se større bilde

Festellipser Fly

first_saleprice.value: 47920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
599,- 899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Skal lille Pelle Pilot snart invitere vennene sine til en magisk bursdagsfest? Du har sannsynligvis ballonger, girlandere, konfetti og kake på innkjøpslista, men har du med festellipsen? Med denne ellipsen får Pelles venner en mektig følelse når de går inn til bursdagsfesten med flyene. Det blir en fest som ikke blir glemt med det første!

Festellipse Fly er en kjempeheftig form for portal/inngang som kommer til å gjøre barnebursdagen skikkelig magisk! Festellipsen kommer med motiv av flere fly som flyr over ei eng. Flyene vises både på høyre- og venstrepilar i en herlig blå farge. Ovenfor flyene vises teksten "Grattis på födelsedagen!" i ulike farger. På ellipsens "tak" står det også "Grattis på födelsedagen!" med en stor og fargerik tekst. For å lage den ultimate følelsen, setter du bare festellipsen foran for eksempel døra som leder inn til festen. 

Festellipsen kommer umontert, noe som betyr at du trenger å sette den sammen selv. Det er ikke noe å bekymre seg for – bruksanvisningene som følger med hjelper deg med å finne ut hva som skal være hvor!

  • Materiale: Kartong/Papp
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farge: Lyseblå, grønn, hvit m.m.
  • 2-sidig (samme motiv på for- og bakside)
  • Et amazing tilbehør til bursdagen og festen

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51464 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle