Se større bilde

Festellipser Blå

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

En stor fest fikser ikke seg selv, dessverre! Det trenger likevel ikke å være så vanskelig å fikse en selv – det du trenger er en masse ballonger, fargerikt utstyr (selvfølgelig etter eget valg), kanskje noen girlandere, glade barn og en gigantisk festsellipse! Festellipser ... Hva er det, mon tro? Et nytt ord for deg, skjønner vi, men det er altså en kjempestor form for portal/inngang som gir et mektig preg på festen!

Festellipser Blå er en kjempeheftig form for portal/inngang som kommer til å gjøre barnebursdagen storslagen! Festellipsen kommer i en blå farge med motiv av to sjiraffer på hver pilar, samt tre store "Grattis"-tekster. Sett denne ellipsen der du føler at den passer, kanskje rett utenfor døra inn til festen?

Festellipsen kommer umontert, noe som betyr at du må sette den sammen selv. Det er ikke noe å bekymre seg for – bruksanvisningene som følger med hjelper deg med å finne ut hva som skal sitte hvor!

  • Materiale: Kartong/papp
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farge: Blå m.fl.
  • 2-sidig (samme motiv på for- og bakside)
  • Et amazing tilbehør til festen

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51460 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle