vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
rocher-chokladhjarta-100892-1

Ferrero Rocher Sjokoladehjerte

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

109,91 kr

125 g

Midlertidig utsolgt
En hjerteformet boks med deilige sjokoladepraliner på Valentinsdagen er aldri feil! Og hvis du hadde planer om å kjøpe en bukett roser, eller overraske med roseblader og stearinlys på soverommet om kvelden, er en sjokoladeboks en perfekt start på hva den romantiske dagen har å by på ...

Ferrero Rocher Sjokoladehjerter inneholder ti av de umåtelig populære sjokoladepralinene. De er fylt med en sprø vaffel, en hel hasselnøtt og fin nougatkrem på innsiden og utsiden er belagt med melkesjokolade og delikate biter av hasselnøtt. Selvfølgelig er hver praline individuelt pakket inn i gylden folie.

Boksen inneholder totalt 125 gram.

Ingredienser: MELKESJOKOLADE 30 % (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØTMELKEPULVER, SMØRFETT, emulgeringsmiddel lecitiner (SOYA), vanillin), HASSELNØTTER (28,5 %), sukker, palmeolje, HVETEMEL, SØTT MYSEPULVER, lavt fettinnhold kakao, emulgator lecitiner (SOYA), hevemiddel natriumbikarbonat, salt, vanillin.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 100892-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger