vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
ferrero-rocher-hjarta-chokladask-92375-1

Ferrero Rocher Hjerter Sjokoladeeske

109,91 kr

En hjerteformet boks med deilige sjokoladepraliner på valentinsdagen er aldri feil! Og hvis du tenkte å kjøpe en bukett roser, eller overraske med roseblader og lys på soverommet på kvelden, er en sjokoladeeske en perfekt start på hva den romantiske dagen har å by på ...

Ferrero Rocher Hjerter Sjokoladeeske inneholder ti av de umåtelig populære sjokoladepralinene. De er fylt med sprø vafler, en hel hasselnøtt og fin nougatkrem på innsiden. Utsiden er dekket av melkesjokolade og delikate biter av hasselnøtt. Selvfølgelig er hver bit individuelt pakket inn i gullfarget folie.

Esken inneholder totalt 125 gram.

Ingredienser: MELKESJOKOLADE 30 % (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SKUMMETMELKPULVER, SMØRFETT, emulgator: lecitiner (SOYA), vanillin), HASSELNØTTER (28,5 %), sukker, palmeolje, HVETEMEL, SØTT MYSEPULVER, kakao med lavt fettinnhold, emulgator: lecitiner (SOYA), hevemiddel natriumbikarbonat, salt, vanillin.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 92375-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger