ferrero-rocher-hjarta-chokladask-92375-1

Ferrero Rocher Hjerter Sjokoladeeske

119,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Annika
  for 3 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Vacker och god choklad
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Jimmy
  for 3 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

En hjerteformet boks med deilige sjokoladepraliner på valentinsdagen er aldri feil! Og hvis du tenkte å kjøpe en bukett roser, eller overraske med roseblader og lys på soverommet på kvelden, er en sjokoladeeske en perfekt start på hva den romantiske dagen har å by på ...

Ferrero Rocher Hjerter Sjokoladeeske inneholder ti av de umåtelig populære sjokoladepralinene. De er fylt med sprø vafler, en hel hasselnøtt og fin nougatkrem på innsiden. Utsiden er dekket av melkesjokolade og delikate biter av hasselnøtt. Selvfølgelig er hver bit individuelt pakket inn i gullfarget folie.

Esken inneholder totalt 125 gram.

Ingredienser: MELKESJOKOLADE 30 % (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SKUMMETMELKPULVER, SMØRFETT, emulgator: lecitiner (SOYA), vanillin), HASSELNØTTER (28,5 %), sukker, palmeolje, HVETEMEL, SØTT MYSEPULVER, kakao med lavt fettinnhold, emulgator: lecitiner (SOYA), hevemiddel natriumbikarbonat, salt, vanillin.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.