vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Fastelavn Fastelavn Kostymer

Fastelavn Kostymer

Fastelavn, tiden man har fri fra skolen og jobben, tiden man pynter en kvist med fjær, slår på en tretønne, baker boller fylt med deilig krem og syltetøy, tiden hele familien kler seg ut som det de vil (stort sett barna) og tiden da man virkelig har det koselig. Fastelavn er med andre ord en herlig tid som man virkelig ikke vil gå glipp av. Når bollene er bakt, alle dekorasjoner i hjemmet er på plass og riset er pyntet, er det bare utkledningen som mangler, og den finner du hos oss! Her hos Partyking finner du ikke bare ett, to eller tre forskjellige kostymer, her finner du hundrevis, om ikke tusenvis av kostymer i ulike stiler, modeller, farger og størrelser til både babyer og de over femti. Du og familien har kanskje bestemt dere for å kle dere ut som superhelter, eventyrfigurer eller TV-kjendiser? Det spiller rett og slett ingen rolle hva dere har planlagt, her finner dere akkurat det dere leter etter!

Til fastelavn elsker barn å kle seg ut, men også voksne liker å kle seg ut. Det kan kanskje være morsomt om barna og vennene deres bestemmer seg for et tema og velger å kle seg ut som Supermann, Spiderman og Batman. Deretter kan de tre andre vennene kanskje kle seg ut som Jokeren og andre skurker fra Marvel-ligaen! Er det noen barn i hjemmet som kanskje liker Disney og prinsesser bedre? Da er det sikkert supermorsomt og supersøtt å kle seg ut som prinsesser, som Ariel, Askepott og Rapunzel. Vi våger å påstå at det rett og slett ikke spiller noen rolle hvem eller hva du kler deg ut som, her finner du alt til både barn, tenåringer og voksne, med alle mulige motiv og design.

Det har alltid vært en greie å kle seg ut i Danmark, men det var under Fastelavn alle (kun voksne på den tiden) kledde seg ut for å bryte sosiale koder, noe som gjorde at for eksempel en bonde kunne sitte ved siden av en greve rundt matbordet. Man brukte rett og slett kostymer for å kunne omgås som om det ikke fantes noen klasser. Det er naturligvis ikke sånn i dag, men voksne kan også kle seg ut om de vil. Siden det er morsomt å kle seg ut, har dette levd videre til den dag i dag, og nå er det mer en morsom greie enn noe seriøst.

Når du som forelder har ordnet og stelt i stand, bakt fastelavnsboller og dekorert huset riktig så fint, kjøpt inn sjokolade og godteri, så er det bare karnevalskostymene som mangler. Hadde det ikke vært supermorsomt å kle ut hele familien som ... tja, en piratfamilie kanskje? Selve utkledningen spiller kanskje ikke så stor rolle for dere voksne, men barna kommer uten tvil til å sette pris på at dere også kler dere ut. Dere kan ha en morsom kveld sammen i de fine karnevalskostymene deres, dere kan bake og spise godteri sammen, og bare ha det koselig om kvelden ettersom mange av karnevalskostymene våre faktisk er gode å ha på seg. Elsker familien deres kanskje Star Wars? Hvorfor ikke kle dere ut som en gjeng Stormtroopers, Darth Vader og prinsesse Leia? Man kan faktisk kle seg ut til hva som helst, og det er det som gjør det så utrolig gøy.

Hos oss på Partyking, eller «Fastelavn-kongen» som vi også liker å kalle oss, finner du kostymer til din nyfødte baby, til morfar som er stiv i bena og kostymer til barn i alle aldre. Du finner også tilbehør som hodebøyler og andre flotte ting. Vi har også kostymer til voksne og «eldre barn», så ikke prøv å slippe unna med: «Det finnes ingen kostymer i min størrelse», for det gjør det! Her har vi alt mellom himmel og jord, skumle karnevalskostymer som får en til å hoppe i taket av redsel når man ser seg selv i speilet, kostymer som gir et sukkersjokk og kostymer som bare er morsomme eller stygge. Til de nyfødte finnes morsomme dyrekostymer og søte små prinsesse- og prinskostymer. For de litt eldre barna har vi mange prinsesse- og prinskostymer, heksekostymer, superheltkostymer og tilbehør som gjør deg til en menneskelignende katt. Til de voksne finnes kostymer og tilbehør som får deg til å se ut som Hulk Hogan, Harry Potter-kostymer og kostymer som til og med får deg til å se ut som en vandrende avokado. Vi har mange syke kostymer til voksne, men mest søte og «småartige» kostymer til barna. For fastelavn er fortsatt barnas høytid, ikke sant?

Her har vi samlet våre mest populære karnevalskostymer til både voksne og barn som vi tror vil passe utmerket til fastelavn. Vi lover at du kommer til å finne et kostyme som barnet ditt vil kle seg ut i. Vi streber alltid etter å ha et stort utvalg av karnevalskostymer til de aller største høytidene, og også til fastelavn selvfølgelig! Du og barnet ditt kan matche hverandre og kle dere ut som kongeligheter eller konge og prins, eller kanskje dronning og prinsesse? Eller kanskje hele familien skal kle seg ut som kongeligheter? Det kommer utvilsomt til å bli en suksess på fastelavnfesten! Hvis barnet ditt heller vil kle seg ut som noe skummelt til fastelavn, så er det bare å se gjennom utvalget vårt av karnevalskostymer til barn – vi har såååå mange kostymer i den skumle kategorien! Vil barne ditt kle seg ut som et spøkelse? Ingen problemer, det har vi. Kanskje en vampyr eller en zombie? Jada, det har vi også. Hva med et skummelt skjelett? Jepp, vi har massevis av skjelettkostymer, zombiekostymer, spøkelseskostymer, heksekostymer, djevelkostymer ... Ja, rett og slett alt! Vi garanterer at barnet ditt kommer til å finne det karnevalskostymet hen ønsker på fastelavn.

Så hvis du er på jakt etter fastelavnkostymer eller karnevalstilbehør til fastelavn, har du virkelig kommet til rett sted. Fastelavn er som sagt en veldig festlig høytid for både store og små, men kanskje mest for de små! For du husker vel selv som barn hvor morsomt det var å få noe godt på spesielle høyttider? Det var blant det beste som kunne skje!

Hvis du skal stelle i stand en fastelavnfest og leter etter ... ja, alt mulig til fastelavn, så kommer du til å finne alt du trenger hos oss! Utenom morsomme, tøffe og kule fastelavnkostymer til både voksne og barn, finner du dekorasjoner, tønner og andre beholdere, og godteri å fylle tønnene med, og annet festlig tilbehør til fastelavn.

Hvis du skal på fastelavnfest, eller selv skal fikse en fastelavnfeiring, finner du alt du trenger hos Partyking. Vi har alt fra morsomme til skremmende fastelavnkostymer til godteri og leker som passer til anledningen.
Les mer