vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Fastelavn

Skal du også slå katten ut av sekken? Fastelavn er en eldgammel tradisjon basert på troen om at du kanskje kunne unnslippe pesten hvis du slo i hjel en katt. I dagens situasjon høres dette ut som noe virkelig forferdelig, og selvfølgelig slår man ikke katter med pinne i dag, men i Sverige slår de fortsatt på en tønne som symboliserer hvordan man gjorde det tidligere. I stedet for katter inneholder tønnen velsmakende søtsaker og andre delikatesser. I dag konkurrerer man og det går litt mer fredelig for seg enn før. Den som slår bunnen ut av tønnen først kåres til kattedronning. I løpet av fastetiden pynter man også hjemmene sine med fastelavnsris, bjørkegrener som er bundet sammen og pynter litt mer med utklipte figurer og andre herligheter som gjør hjemmet hyggeligere! Er det din tur til å feire fastelavn i år?

Vi i PartyKing har fastet før denne høytiden, og derfor har vi valgt å skaffe oss alt som har med fastelavn å gjøre! Hos oss finner du ikke bare ferdige tønner og egnede pinner, her finner du også deilige søtsaker med opprinnelse fra alle slags land rundt om i verden som du kan fylle tønnen med, dekorasjoner til både innendørs og utendørs i alle mulige muligheter farger og mønstre, belysning og sååå mye mer. Du kan nesten si at fastelavn ikke ville skje uten oss! I løpet av fastelavn 2024 bør du gjerne kle deg ut, og det er tross alt det morsomste med hele høytiden, ikke sant? Ettersom vi har laaaaang erfaring med nettopp karneval og kostymer, kan du finne alt du kan tenke deg hos oss. Vil du kanskje se ut som en søt liten prinsesse? Ikke noe problem, her er det kostymer som får deg til å se ut som alle prinsessene som noen gang har eksistert. Vil du heller kle deg ut som en pirat, en heks eller et dyr kanskje? Ikke noe problem – uansett hvilken type kostyme du leter etter, finner du det hos oss! Når du har klargjort tønnen og alt av møbler satt opp og klart, er det bare godteriet som mangler. Hvis du leter etter søtsaker, finner du ikke bare én eller to, men hundrevis av søtsaker. Søtsaker som er fra Sverige eller søtsaker fra USA kanskje? Da kan du kombinere de fleste varianter med søtsaker fra Danmark! Det trenger ikke nødvendigvis å være bare godteri heller, det kan også passe med chips, tørket frukt eller nøtter. Det er selvfølgelig opp til deg å bestemme, men bare for å gjør det helt tydelig, kan du finne alt du trenger for å fylle tønnen hos oss på PartyKing!

Når dekorasjonene skal opp, ser du gjerne etter dekorasjoner du liker, ikke sant? Slike dekorasjoner kan ofte være vanskelige å finne eller så er de ofte utsolgt, ikke sant? Her har vi alle slags dekorasjoner du bare kan drømme om i alle forskjellige farger, mønstre og motiver. Ser du kanskje etter røde og hvite farger? Ikke noe problem, her er røde og hvite kranser, borddekorasjoner og takdekorasjoner. Vi har også serpentiner i forskjellige farger og katter i papp du for eksempel kan sette i vinduet! I fastelavnkategorien vår finner du nøyaktig alt du noen gang kan forestille deg til fastelavn. Tenk deg hvor fantastisk det bilr når fatet eller fatene er klare, slagpinnene er satt frem og klare til bruk, du og barna er utkledd og dekorasjonene henger og dingler i hjemmet og sprer glede. Det blir ikke bedre, ikke sant? Husk at når du handler til fastelavn, finner du alt du trenger for en vellykket feiring, absolutt alt! Godteriet å fylle tønnene med ... vi har det! Tønner og slagpinner i tre ... det har vi! Dekorasjoner og kostymer for både voksne, tenåringer og barn ... vi har det! Men du, kanskje det kan være morsomt å kombinere barna sine og ditt eget kostyme slik at de passer sammen? Dere kan kle dere som en haug med pirater, en haug med prinsesser og prinser eller en haug med superhelter. Uansett hva og hvordan du velger kostyme, vil den garantert lykkes! Uansett hva du leter etter, finner du alt du noen gang kan forestille deg hos oss på PartyKing. Det er ikke bare tretønner, trepinner, fyll og dekorasjoner, det er også karnevalsdrakter i overflod for både voksne og barn i alle aldre. Kombiner fyllet i fatene med søtsaker fra forskjellige land, pynt med valgfrie farger og såå mye mer.

Naboene blir garantert misunnelige når de ser alle herlighetene du har skaffet til fastelavn 2024, så sjalu at de kanskje kommer og prøver å snike på godteriet ditt? Hvem vet, så hold øynene åpne!

Velkommen til å finne alt du trenger til fastelavn – raskt, smidig og enkelt!
Les mer