Se større bilde

Fandor Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Fantastisk heftig lateksmaske som får deg til å se ut som en eldre herremann, med rynker og alt – perfekt å ha på seg til neste halloweenfest eller karneval. Masken er laget av lateks i god kvalitet, og kommer i størrelsen One size for voksne. Det fine med denne masken er at den i utgangspunktet kan matches med et hvilket som helst karnevalskostyme og antrekk. 

Fandor Greyland Film Maske er en detaljert og fin maske fra Greyland Film. Akkurat denne masken, på samme måte som de andre maskene fra Greyland Films, er av såpass høy kvalitet at de brukes i filmer og på teater rundt om i hele verden. Et tips til hvordan man kan få spenning i hverdagen, kan være å marsjere inn til fotografen og prøve å få tatt et passbilde med denne masken på. Det kan bli veldig morsomt!

Tips: Kjenner du at masken sitter litt tett rundt øyne/nese/munn – så skjærer du enkelt et større hull ved hjelp av en neglesaks eller lignende.

  • Materiale: Lateks/gummi
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Masken dekker hele hodet
  • Er du allergisk mot lateks/gummi? Da råder vi deg til å ikke bruke denne masken!

Tips: Bruk lateks rundt din og maskens hals for et mer naturtro utseende!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen62643 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle