Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Herrekostymer > Fallskjermhopper Soldat Karnevalskostyme
Se større bilde

Fallskjermhopper Soldat Karnevalskostyme

(1 anmeldelser)
first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349,- 499,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

En kompis skal ordne et militærkarneval og du kan knapt vente! Du fantaserer om hvordan du som kul fallskjermhopper fra spesialtroppen hopper ned fra skylaget og lander midt blant folkemassen. Alle blir helt vill av beundring og du blir kveldens mest omtalte gjest! Dette fine kostymet er dessverre ikke ment til ordentlig fallskjermhopping, men den får deg i det minste til å se ut som en fallskjermhoppende soldat!

Fallskjermhopper Soldat Karnevalskostyme inkluderer en overall med en fastsydd vest samt en hette. Overallen er av en luftig, enkel modell med rette ermer og ben. Den er militærbrun og dekorert med et svarthvitt vingemerke på ermene samt et rødt og sølvfarget vingemerke på brystet. Vesten minner om den anordningen fallskjermene sitter i. Den består av militærgrønt nett samt svarte bånd med svarte plastspenner som går ned på innsiden av lårene der de er fastsydd. På baksiden har vesten en militærbrun del helt øverst dekorert med et stort merke med teksten "Special Force Soldier". Nedenfor sitter en militærgrønn nettdel. På kantene av vesten finnes det et kamuflasjemønstret bånd. Hetten er mørkebrun og dekker alt unntatt øynene og munnen. Lengst nede samt over munnen finnes en militærgrønn nettdel og over nesen og kinnene er det kamuflasjemønstret stoff. Sko og våpen ikke inkludert. Fullfør gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium, Large og X-Large.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Andreas for 1 år siden
    Billig men litt stor på str/baggy
    0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29946 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle