vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Militære Kostymer

Militære kostymer

Med kostymer inspirert av filmer som for eksempel Hot Shot og Top Gun kan du finne den perfekte militærstilen til en fest, uansett om festen har militærtema eller filmtema. Hos Partyking finner du både kostymer, tilbehør, dekorasjoner og mattilbehør med militærtema.

Hvis du leter etter et stiligere kostyme, kan vi anbefale noen av uniformene våre. Vil du kle deg ut med mer actionnyanser kan du komme ordentlig kamuflert som en busk, eller hvorfor ikke komplettere med et patronbelte? Ser du etter en mer sexy look, har vi flere svært strenge uniformer eller mer utfordrende militærinspirerte klær som kan få det rett på sak.

Komplettér med kamuflasjefargede engangskopper, tallerkner og duker, så har du dekorasjonen klar. Kamuflasjenettet vårt kan dessuten fungere godt som skjerm eller lysdemper om du ikke vil la fargeglade gardiner forstyrre temaet.

For de små detaljene når du kler deg ut, kan vi tipse om kamuflasjefargene våre for huden. Med noen velplasserte fargeklatter i ansiktet er du klar til å gi deg ut i kamp, eller bare inn i den herlige stemningen blant andre militærfantaster. Ta deg en titt blant våre produkter med militærtema så finner du sikkert noe som passer akkurat deg!
Les mer