faceon-blodspray-2

FaceOn Blodspray

69,-

Velg variant:

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Odd Ivar
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Maria
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Eleonor My Amelie
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jätte bra, ser exakt ut som riktigt blod. Den ända nackdelen är att man måste tänka på att stå ute eller något sånt för när du sprayar så kommer det lite överallt. Det gick lätt att ta bort från kroppen efter festen.
  9 av 9 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Kjelleren der du befinner deg, er mørk og kald. Du har kun én lyspære tent, som gynger fram og tilbake i taket. Det finnes mørke kroker overalt, og arbeidet ditt hemmes noe av miljøet. Men et eller annet sted dypt der inne synes du at det er verdt det. Du løfter opp kjøttøksen mot taket, griper hardt om skaftet på den, og slår ned så hardt du kan. Stykket hopper litt til, men du tok deg ikke ordentlig gjennom beinet. Så du forsøker igjen. Å partere var vanskeligere enn du trodde, og blodet stenker ned klærne dine mer og mer for hver gang du hugger, men du tenker ikke på å gi opp. Gjestene dine venter på en rykende fersk stek, og du har ingen planer om å skuffe dem.

FaceOn Blodspray er en sprayboks som inneholder en væske som ser ut som blodstenk når du sprayar den på klærne eller kroppen din. Dette er det perfekte tilbehøret til halloweenutstyret. En boks inneholder 47,3 ml.