Se større bilde

Kundebilder

FaceOn Blodspray

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1734
selected_index: 0
59,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Kjelleren der du befinner deg, er mørk og kald. Du har kun én lyspære tent, som gynger fram og tilbake i taket. Det finnes mørke kroker overalt, og arbeidet ditt hemmes noe av miljøet. Men et eller annet sted dypt der inne synes du at det er verdt det. Du løfter opp kjøttøksen mot taket, griper hardt om skaftet på den, og slår ned så hardt du kan. Stykket hopper litt til, men du tok deg ikke ordentlig gjennom beinet. Så du forsøker igjen. Å partere var vanskeligere enn du trodde, og blodet stenker ned klærne dine mer og mer for hver gang du hugger, men du tenker ikke på å gi opp. Gjestene dine venter på en rykende fersk stek, og du har ingen planer om å skuffe dem.

FaceOn Blodspray er en sprayboks som inneholder en væske som ser ut som blodstenk når du sprayar den på klærne eller kroppen din. Dette er det perfekte tilbehøret til halloweenutstyret. En boks inneholder 47,3 ml.

Tagger

HENVENDELSER (61)

Henvendelser

 • Skrevet av Maria for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Eleonor My Amelie for 5 år siden
  Jätte bra, ser exakt ut som riktigt blod. Den ända nackdelen är att man måste tänka på att stå ute eller något sånt för när du sprayar så kommer det lite överallt. Det gick lätt att ta bort från kroppen efter festen.
  5 av 5 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Moa for 5 år siden
  Väldigt bra, otroligt mycket i flaskan och det räckte till alla mina vänner under två dagar. Tycker den fungerade jättebra.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28079 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle