bachelor-deluxe-maskeraddrakt-1

Evig Ungkar Deluxe Kostyme

699,-

Velg variant:

 • Patrick
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Den er litt stor, også får man ikke den pipen som er på bildet, ikke bli lurt for den pipen du får er en tykk tre pipe som ikke ser ikke litt det samme ut som det på bildet...
  18 av 22 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Folk vil tro du er spik spenna gæren når du kommer på festen ikledd en pjuskete morgenkåpe. Men når ditt kvinnelige entourage plutselig flokker seg rundt deg, forstår man umiddelbart hvem som har ankommet festen!

Evig Ungkar Deluxe Kostyme inkluderer en kort rød morgenkåpe i glinsende silke-finish samt en pipe. Morgenkåpen har en bred svart hem langs alle kantene og en liknende krage samt smalt midjebånd. Inkludert er også en elegant pipe som er laget av tre og har trefarget skaft og svart munnstykke.

Sko, bukser og hvitt skjerf er ikke inkludert.

 • Finnes i størrelse: One size.
 • Inkluderer: Morgenkåpe med bånd og pipe.
 • Materiale: 100% Polyester.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men stiller i sin egen klasse! Kan ikke sammenlignes med andre kostymer, altså. På grunn av stoffets kvalitet, kan du både vaske den og bruke den om og om igjen.