Se større bilde

Eske med Tøyseartikler

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Det kommer aldri til å gå ut på dato å legge en prompepute under mormors stolpute. Uansett hvor gammel mormor er, så er hun forhåpentligvis med på spøken, og hele familien kan le godt av det hele etterpå. Og som om det ikke var nok, kanskje mormor trenger briller og en større nese? Det største spørsmålet er nok likevel hvordan mormor kommer til å reagere når du viser at du har fått en spiker gjennom den stakkars fingeren din!

Eske med Tøyseartikler gir deg flere ulike alternativ til rampete skøyerstreker som du kan narre alle og enhver med. Men vær ekstra fantete med mormor, husk at hun er gammel, så hun har sett og hørt det meste allikevel.
Esken inneholder en liten prompepute, en spiker gjennom fingeren, et par briller med stor nese og øyenbryn, en vannsprutende ring og en elektrisk sjokk-snurrebass som du holder i hånden din når du hilser på noen, slik at de får en kilende følelse i hånden sin.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Emma for 11 måneder siden
    Roliga skämtartiklar. Mycket uppskattade av familjen.
    1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen34982 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle