Se større bilde

Elsa Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Syng en mektig sang samtidig som at du tryller frem ditt eget isslott iført denne vakre vinterkreasjonen! Det er bare å innrømme det - selv vi voksne jenter ønsker iblant at vi så ut som Elsa fra den fantastiske Frost filmen. Denne eventyrlige kjolen tar karakteren på kornet. Den er stilren, utsmykket med sølvmønster - og selvsagt skinnende som frost!

Elsa karnevalskostyme består av en kjole med en fastsydd cape. Kjolen er lyseblå med en korsett-lignende overdel i sateng og den har et fint fall i kjolepartiet bestående av ett lag med lyseblå tyll og ett lag med sateng. Ermene er trekvartslange og er laget i lyseblå tyll. I midjen er der et v-formet, sølvfarget belte og på forsiden av tyllkjolen er der et sølvfarget bølgemønster. Kappen er produsert av lyseblå tyll og sitter fast i kjolen. Sko medfølger ikke. Kompletter gjerne antrekket med noen som ligner dem på bildet for å se ut som Elsa.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Catarina for 5 år siden
    Inte värd priset den kostar. Dålig passform. Tråkiga materialval, praslig och korta ärmar i stumt material som gör det svårt att röra sig (strl L).Sitter inte skönt på, det blir retur
    20 av 20 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30050 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle