Se større bilde

Elektronisk Basestasjon for Konfettikanoner

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
1 995,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Et konfettiregn er den beste måten å heve feststemningen på! Denne basestasjonen for konfettikanoner lar deg styre avfyringen. Perfekt som overraskelsesmoment og til forskjellige sceneopptredener!

Elektronisk Basestasjon for Konfettikanoner er en basestasjon for elektroniske konfettikanoner. Sett en konfettikanon i basestasjonen, koble inn ledningen og styr selv hvordan konfettikanonen skal fyres av. Vanlige konfettikanoner fungerer ikke sammen med basestasjonen. Konfettikanon følger ikke med, men kan kjøpes ved siden av. Basestasjonen har direkte kontroll/trådløs kontroll og kan for eksempel brukes til sceneopptredener når man vil time avfyringen. Fjernkontroll følger med, pluss batterier til fjernkontrollen. Bruksanvisning på engelsk følger med

  • Selges enkeltvis
  • Mål: 15 x 10 x 46 cm
  • Vekt: 2,5 kg
  • AC 100 - 240 V
  • EU-kontakt

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen55836 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle