Se større bilde

Tilbehør

El Wire Hodeskalle Mann LED Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
249,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Med en lysende maske får du fullt utbytte av halloweenfeiringen på mørke høstkvelder! Utkledd som et dødninghode som det er umulig å overse i mørket, vil du være som skapt for halloween som feirer skrekk og gru. Vi kan garantere at kostymet ditt får like mye oppmerksomhet på vorspielet som på dansegulvet etter midnatt.

El Wire Hodeskalle Mann LED Maske er en maske som ser ut som et dødninghode med LED-slynger. Produktet er i one size for voksne. Det er 3 lysinnstillinger: konstant på, blinker sakte og blinker raskt. LED-slyngene kontrolleres av en on/off-knapp på tilhørende eske som kan legges i lommen eller festes på klærne. Masken dekker hele ansiktet og har hull til øyne. Den festes med et elastisk bånd rundt bakhodet. Masken trenger 2 x AA-batterier, som kan kjøpes utenom. Produktet er lagd av plast og leveres enkeltvis. Merk at hette ikke følger med.

  • Størrelse: One size (voksen)
  • Materiale: Plast
  • Antall: 1-pakning
  • 3 lysinnstillinger
  • Trenger 2 x AA-batterier som kan kjøpes utenom
  • Hette følger ikke med

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68719 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle