drake-bebis-budget-maskeraddrakt-1

Drage Baby Budsjett Kostyme

349,-

Velg variant:

 • katrine
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Dräkten är hur söt som helst, men storleken asså.. köpte storlek 1-2 år till min STORA 1-åring. Den passade grannungen som är 5. Ändå skönt att jag inte behöver fundera på halloweenkläder de närmsta 4 åren
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Jeanette
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Hintalaatusuhde on todella hyvä. Pienellä hinnalla saa näyttävän puvun, jossa on lisäksi päähine, häntä ja siivet. Puvun koko ei kuitenkaan pidä laisinkaan paikkansa. Tilasin koon 12-24kk, 18kk vanhalle pojallemme. Puku oli hyvä 4-vuotiaallemme. Sanoisin, että puvun todellinen koko on noin 110cm.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

At en stor og ildsprutende drage en gang har vært en søt liten babydrage, kan være vanskelig å forestille seg. Men med dette kostymet vil du få den aller søteste lille babydragen du kan tenke deg. Kostymet er mykt og godt med en fin dragehale og et par vinger. Forvandl den søte babyen din til en søt babydrage!Drage Baby Budsjett Kostyme inkluderer en myk, blå og grønn overall med vinger og dragehale i oransje og en hette med et søtt dragehode.Selges enkeltvis og fås i to størrelser: en for alderen 12-18 måneder og en for alderen 18–24 måneder.