Hem
> Temaer > Barneselskap > Donald Duck

Donald Duck

En Donald Duck-barnebursdag er en ekte klassiker. Donald er en film- og tegneseriefigur som så dagens lys allerede på 1930-tallet. Helt siden da har denne anda uten bukser, men med lue og matrosjakke, gledet oss med kvekkende morsomheter og sin chille stil.

Donald er en ganske lat, men sympatisk type, og når han inviterer til en Donald Duck-barnebursdag, slår han på stortromma! Ikke nøl, inviter alle Andebyborgere i barnas bekjentskapskrets til en fest inspirert av vår alles favorittand. Det blir en braksuksess! Hvis du skal arrangere en fest for barn, er det sjelden en god idé å bruke fint porselen. Du må nesten forvente at noe knuser, og finporselenet passer egentlig ikke så godt inn rent stilmessig på en Donald Duck-barnebursdag.

Men er det ikke veldig kjedelig med engangskopper og papptallerkener? Nei! Ikke hvis du bestiller ting til Donald Duck-barnebursdagen fra oss på PartyKing. Da får du engangsartikler med fargerike festtrykk inspirert av, du gjettet det; Donald Duck! Med våre smarte festting blir Donald Duck-barnebursdagen mye finere. I tillegg blir det en lek å rydde opp når barna har gått hjem og forlatt hjemmet så tomt og stille som det bare kan bli etter bare en barnebursdag.

Selv om Donald selvfølgelig spiller hovedrollen i sin egen serie, er de også fulle av andre morsomme karakterer. De sjarmerende små guttene, søte Dolly Duck, den sigarrøykende katteskurken Svarte-Petter, den styrtrike onkel Skrue, oppfinneren Petter Smart og Donald Ducks heldige rival Anton er bare noen av dem. Disse morsomme karakterene dukker opp her og der på tingene vi har til Donald Duck-festen og blir til stor fornøyelse for småtassene dine og vennene deres på festen. Du kan også regne med at Mikke og Minni Mus og hunden Pluto kommer på besøk!

La barna komme kledd ut som deres favorittfigurer i tegneseriene om Donald Duck og dekorer med stæsj fra oss på PartyKing. Enkel amerikansk festmat som pølser og burgere er perfekt på en Donald Duck-barnebursdag. I seriene blir maten hos Donald Duck ofte enkelt presentert på et gigantisk fat. Milkshake er en dessert som Donald ville ha likt, men samtidig er han ikke så kresen, og det meste av det som er søtt og godt passer på en Donald Duck-barnebursdag. En eller annen lek inspirert av den rike onkel Skrue vil bli en suksess. Kanskje han har en sekk full av sjokoladepenger som barna kan prøve å lure fra ham med utspekulerte eller mer direkte metoder.

Skattejakter er også perfekte aktiviteter på en Donald Duck-barnebursdag. Plasser ut små ledetråder som fører barna videre på jakt etter søtsaker og små gaver. Her på PartyKing har vi det du trenger for en skikkelig vellykket Donald Duck-barnebursdag. Du trenger virkelig ikke å være rik som onkel Skrue for å arrangere en fest med dette temaet, for vi holder prisene nede!
Les mer