dubbel-skotte-43374-2

Marabou Dobbel Skotte

399,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Gunn
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  En utrolig velsmakende sjokolade, som man dessverre ikke får kjøpt i norske butikker. Ble derfor veldig glad, da jeg oppdaget at Partyking solgte denne :)
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • leif
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Kajsa
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Väldigt goda!
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

En Skotte er ikke bare en mann som er iført en rutete kilt som trasker rundt med en sekkepipe. Det er også en delikat sjokolade fra Marabou med et herlig innhold av mørk nougat, hakkede nøtter, rosin og et trekk med mørk sjokolade. Kan nytes etter en treningsøkt, en spasertur eller etter sekkepipetimen i Edinburgh! 

Dobbel Skotte er en delikat sjokolade med smak av mørk sjokolade, rosin, mørk nougat og hakkede nøtter. Passer utmerket som «åååh, det er to timer igjen til mat»-godteriet. 

Selges enkeltvis som to sjokoladestykker (50 g)

Ingredienser: sukker, kakaomasse, palmeolje, rosiner (13 %), hasselnøtter, kakaosmør, mysepulver (melk), fettredusert kakao, melkepulver, smørfett, mandel, glukosesirup, emulgator (soyalecitin, solsikkelecitin, E476),skummetmelkepulver, honning, kokos, stabilisator (sorbitol, invertas) inverstsukker, rismel, salt, aromaer maltekstrakt fra korn, aprikos, bringebær. Kan inneholde peanøtter, nøtter, egg og hvete. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.