backdropstall-hexagon-guld-1
backdropstall-hexagon-guld-2
backdropstall-hexagon-guld-3

Dekorasjonsstativ Heksagon Gull

2 995,-

Velg variant:

 • Ermias
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Denne backdropen gjør det enklere enn noen gang å ta dekorasjonene til nye høyder. Dekorer den ekstra fint og plasser den ved inngangen til bryllupet, eller fest ballonger til den og bruk den som backdrop på festen. Du kan også bruke den til å gjøre hverdagen bedre ved å plassere den i hjemmet ditt som en stilig dekorasjon. Uansett anledning, gir dette stativet et ekstra touch av moderne eleganse til omgivelsene dine og sørger for at de spesielle anledningene blir enda mer spesielle.

Dekorasjonsstativ Heksagon Gull er et stativ i gullfarget metall. Det kan brukes som fotobakgrunn, innredning eller til å feste andre dekorasjoner og ballonger i. Stativet måler ca. 2 m i diameter. Det leveres enkeltvis, krever montering og kan enkelt tas opp og ned.

 • Materiale: metall
 • Mål: ca. 2 m (diameter)
 • Antall: 1-pakning