day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-28472-2
Kundebilde
kb-day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-2

Day of the Dead Deluxe Maske med Slør

109,90 kr

Día de muertos er den meksikanske versjonen av vår allehelgensfeiring. Det finnes mange likheter mellom høytidene, både det at de feires i månedsskiftet oktober/november og at de feires for å minnes de døde, men også for å samle familien og tilbringe en høytid sammen. Forskjellen er at i Mexico feires høytiden med glede og farger, til minne av avdøde slektninger og venner, for å hylle deres ånder og den tiden de hadde i sitt jordiske liv. Vi går igjennom Allehelgen med sorg i hjertet, men også til minne om våre avdøde slektninger og venner, og vi velger å kle oss dystert og tilbe mørket.
Kanske vi skulle gi Día de muertos, eller Day of the Dead som det også kalles, en sjanse for å fylle Allehelgen med mer farge og glede.

Day of the Dead Deluxe Maske med Slør er en halv ansiktsmaske med et klassisk motiv av dekorasjonen som brukes til hodeskaller når man feirer Day of the Dead i Mexico. Denne masken har et rødt, sort og hvitt mønster og et diadem dekorert med røde roser av polyester og et sort slør med prikker.

One size (voksenstørrelse).
Art.nr 28472-1

Henvendelser

19

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger