cupcake-dekoration-frozenfrost-75464-1
cupcake-dekoration-frozenfrost-75464-2
cupcake-dekoration-frozenfrost-75464-3

Cupcake Dekorasjon Frozen/Frost

59,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Server vakre cupcakes på barnefesten, og dekorer hver cupcake med nydelige Frost-motiver! Barna blir veldig overrasket når de oppdager at selve kakepynten er spiselig.

Cupcake Dekorasjon Frozen/Frost inneholder 10 stk spiselig kakepynt med 6 ulike motiv med karakterene fra filmen Frost. De spiselige kakepyntene kommer på et spiselig papir.

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoff: E102, E122, E133, 151. «E102 og E122» kan ha en negativ effekt på barns oppførsel og konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig papir som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker.

Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt kundeservice. Best før: produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.