Se større bilde

Culley's Brutallity Hot Sauce Limited Edition

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 78174
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
899,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Av og til ønsker man at maten skal brenne litt i munnen, og da tyr man vanligvis til den sterkeste sausen på markedet: Culley's Brutallity Hot Sauce, som er så sterk at Guds engler gråter og malingen faller av veggene. Ettersom opplaget er veldig begrenset, kommer flasken i en fin gavepakning sammen med en gyllen og skummel dødninghodeskje! 

Culley's Brutallity Hot Sauce Limited Edition er en ekstremt sterk saus i veldig begrenset opplag. Leveres enkeltvis i flaske på 150 ml i en luksuriøs gavepakning sammen med en gyllen dødninghodeskje.  

Ingredienser: Smokin Ed's Carolina Reaper, eplesidereddik, Ghost Chili, Trinidad Scorpion Chili, kokosnektar, pasjonsfrukt, løk, stekt paprika (rød paprika, vann, eddik, salt), mango, hvitløk, sitronsaft, salt, chiafrø. Forandringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundetjeneste. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ingenting annet angis. 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69742 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle