Se større bilde

Corny Big Milk Classic

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1304
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
15,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Corny er en bortgjemt, men elsket müslibar som fansen har nytt i lang tid. Den har noe som ligner en klissete deig som holder müslien sammen og gjør den utrolig god. Har du ikke prøvd den før, er det på høy tid!

Corny Big Milk Classic er en müsli- og melkesjokoladebar. Corny passer utrolig godt til søndagsturen eller mellommåltidet, dessuten kommer den i praktisk lommestørrelse. Den ultimate sultdödaren der, altså!

Selges enkeltvis (40 gram)

Ingredienser: Kakao med korncrispies (kornflakkrisp) (rismel, HVETEmel, fettfattig kakaopulver, HELMELKspulver, sukker, maismel, salt), vegetabilsk fett (kokos, palme), maisflak (mais, sukker, salt, maltet BYGG), glukosesirup, glukose-fruktose-sirup, oligofruktose, dekstrose, 5% røstet HAVREgryn, 5% honning, sukker, 3% HELMELKspulver, 3% SKUMMETMELKpulver, stabilisator glyserol, kalsiumkarbonat, emulgator solsikkelecitin, karamelliseret sukkersirup, naturlige smaksstoffer. Kan inneholde NØTTER og PEANØTTER.

Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Sarah for 1 år siden
  God!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av My for 3 uker siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen45348 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle