cointreau-chokladkaka-likor-1

Cointreau Sjokolade Likør

89,-

art.nr 48748-1
Dessverre er dette produktet midlertidligt utsolgt.
Cointreau, er et vanskelig navn å uttale og som bærer på en smak som kan forveksles med gull! Cointreau er en fransk likør med smak av appelsin. laget av bitter appelsin. Produsenten ble grunnlaget i 1849 i Rue Saint-Aubin i Angers, der deres store mål var å kunne levere verden en litt mer nytenkende og friskere likør. Nå er denne herligheten skapt for å nytes i kombinasjon med ekte sjokolade! 

Cointreau Sjokolade Likør er en sjokolade full av Cointreau-likør. Når du tar en bit kjenner du først den herlige sjokoladesmaken sammen med en litt sprø følelse. Deretter, når du kommer til selve "kilden", møter sjokoladen den herlige likøren som gjør smaken fullkommen. Man kan si at det er appelsinsjokolade, men for voksne munner. 

Selges enkeltvis med 10 biter, og inneholder 100 gram.

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Cointreau (8%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakaoinnhold: min 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, egg og gluten. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Innhold

Henvendelser

12

Spørsmål & Svar

0

Tagger