clean-drink-passion-koffeinfri-82511-1
  • -26%

Clean Drink Passion Koffeinfri

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
34,90 kr 

25,90 kr

Observera att vi rekommenderar 15-års åldersgräns vid köp av energidryck.
Overrask kroppen med mange forskjellige vitaminer og mineraler! Den vil kanskje havne i sjokk for et øyeblikk, men den kommer garantert til å takke deg etterhvert! Dessuten er den både koffein- og sukkerfri og har en god smak av passion! 

Clean Drink Passion Koffeinfri er en superbra drikke for deg som elsker å trene og være i aktivitet. Akkurat denne drikken er rik på passion og har et innhold som får kroppen din til å skrike av lykke. Den passer utmerket til sene sommerkvelder for godhetens skyld, eller som en funksjonell drikke etter treningsøkten. Den er med andre ord veldig fleksibel! Boksen inneholder 330 ml. 

Ingredienser: Kullsyreholdig vann, grenede aminosryer bcaa (I-leucin, I-valin, I-isoleucin), L-glutamin, magnesiumklorid, kromklorid, sinksitrat, aromastoff, vitaminer (vitamin C, vitamin D, vitamin E, niacin, riboflavin, pantotensyre, vitamin B6, folsyre, biotin, vitamin B12), surhetsregulerende middel (eplesyre), søtningsmiddel (sukralose, acesulfam-k).

Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 82511-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger