Til toppen
Se større bilde

Chili Klaus Lucky Bag

(3 anmeldelser)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 12957
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, er en dansk musiker og komiker som ble født i 1965 i Tjørring i Danmark. Claus er mest kjent for TV-programmet "Chilismagning", der han inviterer kjendiser fra hele verden til å spise chilipepper sammen med ham. Som den skadefro personen man egentlig er, er det jo kjempemorsomt å se på at andre lider av sin egen dumskap. Dette resulterte også i at programmet oppnådde seerrekorder gang på gang.

Claus benyttet seg av denne "muligheten" og skapte et helt eget merke, som har fått navnet "Chili Klaus". Han selger supersterke dipper, chips, sjokolader, sauser, snackboxes og mye mer – til våghalser som deg og meg. Claus bruker en skala som han selv har laget, og som har fått navnet "Vindstyrke", noe som betyr at jo høyere tallet er, jo sterkere er det! Allerede på Vindstyrke 5 begynner det å rive skikkelig i smaksløkene.

Chili Klaus Lucky Bag inneholder en perfekt blanding av lakris, chili og sjokolade – perfekt til fredagskosen eller til kompiskvelden (hvis dere tør)! Disse godsakene er formet som små kuler, og hver kule har enten en Vindstyrke på 5, 6 eller 15. Dette betyr at vindstyrke 5 er passelig sterk, mens vindstyrke 15 er utrolig forbannet helsikes wooww-sterk! Kulene er blandet, noe som gjør at du ikke har peiling på hvilken styrke du får. De er perfekte å helle opp i en skål og by på til venner og familie, eller så kan dere kanskje lage en helt egen roulette? 

Selges enkeltvis i en pakke som inneholder 200 gram.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (3)

Henvendelser

 • Skrevet av karianne for 8 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Håkon for 9 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av ronnie for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51832 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle