chili-klaus-lucky-bag-51832-3

Chili Klaus Lucky Bag

299,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Anette
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Utrolig morsomt når du ser på ansiktet på de som spiser, når de realiserer at de har tatt en superspicy
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Even
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Andreas
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, er en dansk musiker og komiker som ble født i 1965 i Tjørring i Danmark. Claus er mest kjent for TV-programmet "Chilismagning", der han inviterer kjendiser fra hele verden til å spise chilipepper sammen med ham. Som den skadefro personen man egentlig er, er det jo kjempemorsomt å se på at andre lider av sin egen dumskap. Dette resulterte også i at programmet oppnådde seerrekorder gang på gang.

Claus benyttet seg av denne "muligheten" og skapte et helt eget merke, som har fått navnet "Chili Klaus". Han selger supersterke dipper, chips, sjokolader, sauser, snackboxes og mye mer – til våghalser som deg og meg. Claus bruker en skala som han selv har laget, og som har fått navnet "Vindstyrke", noe som betyr at jo høyere tallet er, jo sterkere er det! Allerede på Vindstyrke 5 begynner det å rive skikkelig i smaksløkene.

Chili Klaus Lucky Bag inneholder en perfekt blanding av lakris, chili og sjokolade – perfekt til fredagskosen eller til kompiskvelden (hvis dere tør)! Disse godsakene er formet som små kuler, og hver kule har enten en Vindstyrke på 9 eller 15. Dette betyr at vindstyrke 9 er rimelig sterk mens vindstyrke 15 er utrolig forbannet helsikes wooww-sterk! Kulene er blandet, noe som gjør at du ikke har peiling på hvilken styrke du får. De er perfekte å helle opp i en skål og by på til venner og familie, eller så kan dere kanskje lage deres egen roulette? 

Selges enkeltvis i en pakke som inneholder 200 gram.

Denne luckybag inneholder for det meste kuler med vindstyrke på 9, mens fem av dem har vindstyrke 15.

Ingredienser: 61 % melkesjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator (E322/soyalecitiner), naturlig vaniljearoma), 35 % søtlakris (sukker, hvetemel, invertsukker, vann, glukosesirup, kakaosmør, salt, lakris, sirup, kakaomasse, herdet palmekjerneolje, emulgator (E322 solsikke og E322, E492), ammoniumklorid, fargestoff (E153), chilipulver 1 %/2 % (Habanero, Carolina Reaper)), melkepulver, skummetmelkepulver, anisolje, aroma, vanillin, 1 % lakrispulver. Kan inneholde spor av nøtter og peanøtter. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.