Se større bilde

Charader på 30 Sekunder Selskapsspill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Klarer du å etterlikne en zombie? Gestikulere fram et trekkspill? Vise hvordan man tar en selfie? Bevis det da! I dette spillet skal charadene skje raskere enn noen gang før, så sørg for at hjernen er på sitt beste og at du har tøyd godt ut før du setter i gang. Perfekt å spille på slektstreffet, vorspielet eller After Work-treffet.

Charader på 30 Sekunder Selskapsspill er et charade-spill. Man deles først opp i ulike lag. For hver runde skal en av lagspillerne gjøre så mange charader som overhodet mulig på 30 sekunder, mens resten av laget gjetter ordene. Man får et poeng for hver charade man gjetter riktig og det første laget til 30 poeng vinner. Spillet er på svensk og krever 2+ spillere. Passer fra alderen 8 år+. Spillet inkluderer 500 spillekort og en stoppeklokke. 

  • Språk: Svensk
  • Alder: 8 år+
  • Spillere: 2+
  • Spilletid: 15+ min
  • Spillegenre: Familiespill, selskapsspill, vorspiel-spill

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68852 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle