champagnesabel-80838-1

Champagnesabel i Treeske

 1 095,-  799,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Det blir ikke festligere enn en champagneflaske som åpnes med en sabel! Den nesten 200 år gamle tradisjonen slutter visst aldri å imponere gjestene, noe som garantert sørger for god stemning på hele sammenkomsten. Bruk denne stilige sabelen til å åpne de fineste flaskene! 

Champagnesabel i Treeske er en eksklusiv klinge til å sabrere champagneflasker med. Sabelen har uslipt egg, noe som gjør det lett å få til rette snitt på flasken. Kommer i en fin treeske til oppbevaring. 

Slik gjør du: 
Fjern metalltråden som holder korken på plass, hold flasken med den ene hånden på undersiden og med tommelen oppover. Len flasken 45° og stryk sabelen raskt langs flaskehalsen. Når sabelen treffer kanten av flaskehalsen, skal den løsne med korken igjen i åpningen. Det kommer ikke glasskår i flasken siden litt champagne vil sprute ut når halsen løsner. 

  • Materiale: tre, metall
  • Mål: 45 cm
  • Inkl. en fin treeske til oppbevaring