Se større bilde

Champagneflaske Hatt med Belysning

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
179,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Med en viss risiko for at den som har på denne hatten kan bli kalt for 'lighthead', er den likefullt den ultimate partydingsen. En hatt i grønn fløyel med en dusk øverst, men ikke en hvilken som helst dusk – en lysende dusk. Dusken består i hovedsak av glassfiberstrå som leder lyset svært godt, og endene på stråene danner små, fine lyspunkt. Den grønne hatten er formet som en litt tykkere champagneflaske med gullfarget folie øverst. Teksten på en gullplate som sitter foran på hatten, "Happy New Year", gir tydelige signaler om når hatten skal anvendes.

Champagneflaske Hatt med Belysning er det perfekte alternativet til nyttårsfeiringen og trekker virkelig til seg oppmerksomhet. Hatten er laget av mykt stoff og passer de fleste. Lampen drives av 2 stk. 1.5V-batterier (medfølger).

Størrelse: One size.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen35282 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle