vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
carolina-reaper-chili-i-pase-93160-1

Carolina Reaper Chili i Pose

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

59,90 kr

1 gram

I lager (26 stk.)
ADVARSEL! Dette er verdens sterkeste chili, og bør konsumeres med ytterste forsiktighet. Ikke for barn eller sensitive personer.
Carolina Reaper – chilien fra helvete! Mer eller mindre. En chili som lett finnes på Lucifers frokostskive, og som samtidig vil smelle til i kjeften din som en monstrøs eksplosjon. Hvorfor det, lurer du kanskje på. Ja, hvis vi sier rundt 2 millioner Scoville, får du kanskje et hint om hvor sterk den faktisk er! Med andre ord er Carolina Reaper den sterkeste chilien som noensinne har blitt dyrket. Og skal du bruke den i matlaging, holder det godt og vel med et tullete mini-flak for at maten skal smake ild. Sånn omtrent. Derfor får du her en hel tørket rakker som vil holde til mange sterke gryter i kjøkkenet ditt fremover!

Carolina Reaper Chili i Pose inneholder en hel tørket Carolina Reaper chili, kjent som verdens sterkeste chili som kvalifiserer til rundt 1,5 til 2,2 millioner et sted på Scoville-skalaen (det nøyaktige tallet råder det delte meninger om). Tross sin ubegripelige styrke, har chilien en fruktig og fyldig smak som gjør den unik i sitt slag, og er derfor en utrolig populær ingrediens blant chili-elskere som gir maten et ekstra kick av hete. Den ser ikke noe særlig ut for verden i tørket form, med en omkrets på to centimeter-ish, men skinnet bedrar, kan man si.

ADVARSEL! Dette er verdens sterkeste chili, og bør konsumeres med ytterste forsiktighet! Kun for voksne!

Posen inneholder en (1) hel tørket Carolina Reaper (ca. 1 gram).

Ingredienser: Carolina Reaper, ca. 1 gr.
Tørket Carolina Reaper chili.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 93160-1
Kopiera OK

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger