kapten-beer-maskeraddrakt-78868-1
kapten-beer-maskeraddrakt-78868-2

Captain Beer Karnevalskostyme

449,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • David
  for 4 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Är 190 cm och L var väldigt tajt, så rekommenderar XL om man är 185 och uppåt Väldigt bra kvalite på dräkten, klart över förväntan på den fronten. Masken var dock för liten även fast jag tog L och satt knappt kvar på skalen. Tejpen på skölden, som höll fast handtagen, var lite lägre i kvalitet och kunde lätt gå av, men är man försiktig är det inga problem.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Når festen begynner å dabbe av og gjestene begynner å bli trøtte og vil gå hjem, er det bare én person som kan redde kvelden – Captein Beer. Han elsker å svinge med hoftene og dele ut oppfordringer med sitt magiske skjold. Rett som det er snurrer ham på pilen og befaler deg til å synge, skrike eller kanskje hive innpå. Har du skikkelig uflaks, får du ikke drikke i det hele tatt – da er det kanskje på tide å gå hjem.

Captain Beer Karnevalskostyme er det optimale karnevalskostymet for ølelskeren. I tillegg til skjoldet, får du også en kroppsdrakt med store muskler på både armer og overkropp. Den typiske øldrikker-looken! 

 • Størrelse: medium, large 
 • Materiale: polyester 
 • Inkl. maske/hjelm, polstret jumpsuit, belte og skjold 
 • Sko medfølger ikke