vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
candyshot-piggelinus-1

Candyshot Piggelinus

79,90 kr

I lager (6 stk.)
Du husker det som om det var i går. Du, mamma, pappa og bruttern hadde pakket bilen full av duker, parasoll, badeklær, badelaken og matpakker, for å nyte en dag ved sjøen. Å bade var det beste du visste, og du var opp over ørene begeistret for det kommende strandeventyret. Da dere kom fram stod du klar til å hoppe i det blå, så snart resten av familien var tilbake fra kiosken. Da du kunne skimte dem, så du et eller annet grønt i hendene deres – piggeliniskrem! Du hadde ikke spist den søte, gode iskremen før, men ga den en sjanse. Deretter var det gjort! Resten av dagen brukte du til å spise piggeliniskremer, og du la mye arbeid i å be mamma og pappa om mer penger for å kjøpe nye. I dag, i voksen alder, kan det se litt merkelig ut med en voksen kvinne som spiser iskrem etter iskrem. Så hvorfor ikke kjøre på med vidunderlige piggelinusshots i stedet!

Candyshot Piggelinus er en 50 cl flaske med piggelinsmakende karameller i bunnen. Flasken fylles med valgfri brennevin, og blandingen er klar til å nytes når karamellene har løst seg opp.

Ingredienser: Sukker, eddik, glukosesirup, syre (sitronsyre), ekstrakt fra stikkelsbær, melon og pære, klorofyll (E141).
Art.nr 29099-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

42

Spørsmål & Svar

0

Tagger