vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
burning-zombie-maskeraddrakt-1

Burning Zombie Karnevalkostyme

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

549,90 kr

Supplere med

Denne zombien var så sugen på menneskekjøtt at den vandret gjennom ild for å få det! Vi vet ikke hvordan det gikk for mennesket, men zombien ble ille tilredt i alle fall. Skrem vennene dine skikkelig ved å ta på deg dette råekle zombiekostymet, med brent ansikt, fæle lange fingre og en blottet, istykkerråtnet brystkasse! Det kommer til å bli en suksess! 

Burning Zombie Karnevalkostyme består av en maske som tres over hodet ved hjelp av en hette som sitter fast i ansiktet. Ansiktet på masken er laget i tynn gummi, har hull for øynene og ser ut som et brannskadet zombieansikt med oppbrent nese og overleppe. Tungen stikker ut og tannkjøttet blør. Den øvre delen av ansiktet er dekket av et svart tøy som kan ses gjennom. Det svarte tøyet henger over hodet og ned over ryggen og brystet i opprevne filler. En vid svart og sotfarget overdel med små hull her og der og med revne ermer med ulike lengder og revet effekt i nederkanten, samt et par bukser i samme stil følger også med!
På fremsiden av trøyen er der en protese i myk gummi som forestiller råtne ribben, og over henger det svarte tøyfiller i ulike lengder. Nakken har en åpning som lukkes med borrelås for lettere påkledning. Tynne, svarte hansker med ekstra utstikkende fingre i ulike lengder. Fingertuppene er polstret med et mykt materiale. Sko medfølger ikke.

Størrelse: One size (voksen).

Art.nr 27785-1

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger