brandmansett-barn-77109-1

Brannkonstabelsett Barn

119,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Brannmann Barn Karnevalskostyme

Brannmann Barn Karnevalskostyme

Small
449,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Har barnet ditt store drømmer om å bli en kul brannkonstabel som slokker alle branner i byen? Vi har brannkonstabelsettet som gir barnet ditt muligheten til å ta det første steget ut i denne karrieren – og å gå i Brannmann Sams fotspor! 

Brannkonstabelsett Barn gir barnet ditt alle verktøy som trengs for å kjenne seg som en tøff brannkonstabel. Settet passer perfekt som bursdagspresang eller julegave til den fremtidige brannmannen eller brannkvinnen! Kompletter med et brannkonstabelkostyme for en komplett look! 

  • Materiale: plast 
  • Brannkonstabelsettet inkluderer: hatt, plastøks, radio, brekkjern, brannslukningsapparat og et merke å feste på jakken eller skjorten

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0